Teljes körű ügyintézés, akár hétvégén is!

Kínálatunkból

55 M Ft családi ház

Hódmezővásárhely

Alapterület 110 m²
Telekterület 750 m²
Szobák 4
26,9 M Ft családi ház

Hódmezővásárhely

Alapterület 110 m²
Telekterület 475 m²
Szobák 3 + 1 fél
79,99 M Ft családi ház

Hódmezővásárhely

Alapterület 120 m²
Telekterület 313 m²
Szobák 5

Rólunk

Cégünk , VVV Ingatlaniroda 2019 év elején alakult meg Hódmezővásárhelyi székhellyel. Felkészült, több éves tapasztalattal és végzetséggel rendelkező profi munkatársaink igényes és megbízható partnerként segítik ügyfeleinket. Alapvetően két fontos működési területünk van, ingatlanközvetités és hitelközvetítés. (lakossági és vállalkozói körben egyaránt). Ezen kívül foglalkozunk még értékbecsléssel, költöztetéssel, lakáskozmetikával, romtalanítással. A jogi ügyek intézését Dr. Hernádi Gyula nemzetközi ügyvéd, jogász-közgazdász, európai-, és nemzetközi üzleti mesterjogász biztosítja.
Üzleti tevékenységünket elsősorban Csongrád megyére koncentráljuk. Hódmezővásárhely belvárosában a Lánc utca 1. alatt lévő irodánkban várjuk kedves ügyfeleinket előre egyeztetett időpontban.

Miért ránk bízza ingatlanát?

Lehet hogy Ön már ismeri azokat a módszereket amivel, sokkal könnyebben értékesítheti a lakását, házát, de van egy olyan megoldás, amivel nem csak tippeket adunk, hanem átvállaljuk az ingatlan eladás minden nyűgét!
Profi, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink leveszik válláról a terhet és a legmagasabb áron, a lehető leggyorsabban segítenek ingatlana sikeres értékesítésében!

Őri Zoltán
6 éve az ingatlan.com-on

Vedd fel velünk a kapcsolatot

place 6800 Hódmezővásárhely, Zsoldos u. 55.