TE viszel bele életet, MI megtaláljuk hozzá az IGAZIT!

Kínálatunkból

46,5 M Ft panel lakás

III. kerület

Alapterület 57 m²
Szobák 1 + 2 fél
162,9 M Ft családi ház

II. kerület

Alapterület 179 m²
Telekterület 589 m²
Szobák 5
145,5 M Ft tégla építésű lakás

III. kerület

Alapterület 90 m²
Szobák 4

Rólunk

BeMyHome vállalkozásunk gondolata sok éves rutin és tapasztalat útján született meg.
Célunk, minőségi szolgáltatás keretében kiszolgálni ügyfeleinket.
Rendelkezünk a szükséges tudással és szerteágazó kapcsolatrendszerrel ahhoz, hogy a kereslet és a kínálat találkozzon a jelenlegi piaci körülmények között.
Oldalunkon megtalálnak számos új építésű projektet, amelyeket kizárólag a mi kínálatunkban érhetnek el, de alapvetően törekszünk arra, hogy használt ingatlan portfóliónk is egyedi és minőségi legyen, valamint folyamatosan friss és aktuális információkat tartalmazzon.
Amennyiben kérdése van, tanácsra lenne szüksége, eladó ingatlanját szeretné biztos szakmai háttérrel rendelkező, profi értékesítők segítségével eladni, ne késlekedjen, keressen minket bizalommal!

Miért ránk bízza ingatlanát?

Az ingatlanközvetítésben a minőségi szolgáltatás és a hozzáadott érték a következő években a piacon való túlélés alapvető kritériumai lesznek. Amikor a munka "szerelem" is egyben, amikor nem csak dolgozom, hanem igazán szolgáltatok, amikor alapvető értékként fogalmazom meg, hogy nincsenek "apróbetűk", hogy nincs követelésem olyan tranzakció után, amelyben nem vettem részt, amikor kellő alázattal és tisztelettel tudok tulajdonosaimmal együttműködni, mert hiszem, ha mind a három fél boldog és elégedett egy sikeres értékesítésben, akkor és ott, otthonok cserélnek gazdát, és ennek a hozzáállásnak az eredménye az elégedett ügyfélkör és az ajánlások. Kollégáim sok éves rutinnal, tapasztalattal és maximális szakmai tudással állnak ügyfeleink rendelkezésére, akár hétvégén is. További szolgáltatásaink elsősorban tulajdonosaink számára: Hirdetési portfólió professzionális kezelése, jogi tanácsadás, energetikai tanúsítvány, folyamatos rendelkezésre állás, továbblépésben való aktív együttműködés.

Prémium Partner
Keszler Anna
place

Üröm, III. kerület

13 éve az ingatlan.com-on Jutalék: bruttó 3,2-4,4%
Békefi Brigitta
1 éve az ingatlan.com-on
Estók Niki
5 éve az ingatlan.com-on
Fehér Tímea
1 éve az ingatlan.com-on

Vedd fel velünk a kapcsolatot

place 1033 Budapest, Hévízi út 6/E