Barátsággal szakértelemmel

Kínálatunkból

49,9 M Ft panel lakás

XI. kerület, Bartók Béla út 129

Alapterület 50 m²
Szobák 2
55,9 M Ft tégla építésű lakás

VI. kerület, Eötvös utca 20

Alapterület 50 m²
Szobák 2
225 M Ft tégla építésű lakás

III. kerület, Nyereg út 14

Alapterület 158 m²
Szobák 3

Rólunk

A legolvasottabb ingatlanos blog írója tulajdonosa vagyok. Lehet, hogy te is találkoztál az Írásaimmal ai Index címoldalán.
Még a válság előtt kezdtem el ingatlanértékesítéssel foglalkozni, (de régen is volt) de azóta sem tudok elképzelni magamnak más hivatást. Igen hivatást, mert én ezt annak fogom fel és ennek megfelelően végzem a napi feladataimat. Akár prémium minőségű ingatlan, akár egy örökölt kislakás értékesítéséről is van szó. Tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent egy otthont eladni, vagy vásárolni. Ennek a gondját veszem le az ügyfeleim válláról.
2017-ben írtam meg az első blogbejegyzésemet, az ilovebuda.blog.hu oldalon, azóta több mint 1000 000 olvasója volt a bejegyzéseimnek, amiket az Index címoldalán is olvashattatok.

Miért ránk bízza ingatlanát?

Mert az egész értékesítési folyamat átlátható, követhető, biztonságos.

1. Telefonon egyeztetjük a találkozónk időpontját, lehetőleg abban az ingatlanban, amit értékesítenél.
2. Személyes találkozó az ingatlanban, az ingatlan felmérése, igényeid megbeszélése, értékesítési stratégia egyeztetése, fotózás, videó készítés
3. Az ingatlan portfóliójának elkészítése, amit megkapsz e-mailben. Marketingkampány elindítása, hirdetések, adott esetben blogbejegyzés elkészítése, ingatlan kiajánlása minősített ügyfeleink számára.
4. Megtekintések megszervezése, ingatlanprezentációk lebonyolítása.
5. Tájékoztatlak az ingatlant megtekintő ügyfelek reakcióiról, benyomásairól, javaslatot teszek, hogy miképpen lehetnénk hatékonyabbak.
6. Alkufolyamat lebonyolítása, írásos vételi ajánlat elkészítése, aláírása mindkét fél részéről.
7. Kapcsolattartás, koordináció az ügyvéd és az ügyfelek között, adásvételi szerződés pontjainak átbeszélése, értelmezése.
8. Adásvételi szerződés megkötése

Milovecz László
4 éve az ingatlan.com-on

Vedd fel velünk a kapcsolatot

phone +36709300692
place 1027 Budapest, Bem József utca 9