Korrektség, megbízhatóság, ügyfélközpontúság, sok éves szakmai tapasztalat!

Kínálatunkból

148,5 M Ft családi ház

Kápolnásnyék

Alapterület 227 m²
Telekterület 1 046 m²
Szobák 5
45 M Ft családi ház

Kőszárhegy

Alapterület 75 m²
Telekterület 1 242 m²
Szobák 3
55,9 M Ft családi ház

Székesfehérvár

Alapterület 80 m²
Telekterület 911 m²
Szobák 2 + 1 fél

Rólunk

Credit Hitel-és Ingatlaniroda profilja: Ingatlanközvetítés, Hitelügyintézés.

Ingatlanirodánk egész Fejér megye területén értékesít lakásokat, családi házakat, piaci ár alatti végrehajtással terhelt és bank által visszavett ingatlanokat.

Az ingatlanértékesítés során a legmagasabb szintű szakértelmet nyújtjuk ügyfeleinknek. Segítünk meghatározni az ingatlanok valós értékét, kiemelt hirdetéseket biztosítunk, továbbá videó felvételt is készítünk az ingatlanok bemutatásához. Emellett elhelyezünk hirdető táblákat az ingatlanokon, hogy minél több érdeklődőhöz jussanak el. A lehetséges vásárlóink fizetőképességét és hitelképességét előszűrjük, hogy a megfelelő vevőt találjuk meg ügyfeleink számára. Összehangoljuk a vevő és az eladó igényeit, adásvételi szerződés megkötésénél személyesen is jelen vagyunk, igény esetén ügyvédet és energetikus szakembert is biztosítunk.

A Bankmonitor partnereként vállaljuk lakáshitelek, babaváró hitel, CSOK, szabad felhasználású hitelek, személyi kölcsönök teljeskörű ügyintézését, Lakástakarékpénztár kötését.

Az online konzultáció révén videóhívás keretében kényelmes, rugalmas és gyors személyre szabott tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek. Kiemelt partnerei vagyunk több banknak is, így lehetőségünk van egyedi kamatokat és feltételeket biztosítani ügyfeleink számára. Kiemelkedő szaktudásunk és tapasztalatunk révén segítünk ügyfeleinknek kiválasztani számukra a legjobb banki ajánlatot, elvégezzük az összes szükséges adminisztrációt és papírmunkát, hogy Önnek ne kelljen időt és energiát töltenie a bankfiókokban való személyes megjelenéssel. Azonnali megoldásokat kínálunk a hitelfolyamat során felmerülő problémákra.

Bízza ránk az ingatlanértékesítést és a hitelügyintézést, és mi garantáljuk, hogy kényelmes, gyors és megbízható megoldásokkal állunk rendelkezésére. Legyen részese a sikeres ingatlanügyletek világának, és hagyja, hogy szakértelmünk és elkötelezettségünk segítsen Önnek a céljai elérésében

Amit biztosítunk: korrektség, megbízhatóság, ügyfélközpontúság, biztonság, sok éves szakmai tapasztalat!

Ami fontos számunkra: Ügyfeleink elégedettsége.


Támogatás és tanácsadás az első lépéstől a költözésig!

Vasárnap kivételével 9-19 óra között várjuk hívását!

Miért ránk bízza ingatlanát?

Kis iroda lévén alacsony költségekkel dolgozunk, így az ingatlanok értékesítését is a közismert ingatlanirodákhoz képest fél áron tudjuk vállalni.
Szolgáltatásunk színvonalas, és nagy figyelmet tudunk fordítani az ügyfeleinkre.
Nálunk az ügyfél-kommunikációnkban a hangsúly a hozzáértésen és a megbízhatóságon alapul.

Ellenőrzött Partner
Nyakas Ildikó
place

Mór, Székesfehérvár, Sárbogárd, Kápolnásnyék, Aba, Gárdony, Kőszárhegy

10 éve az ingatlan.com-on Jutalék: bruttó 2-3%

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Személyes találkozót telefonon tudunk egyeztetni.