Kínálatunkból

72,9 M Ft ikerház

Halásztelek, Kisgyár utca

Alapterület 112 m²
Telekterület 300 m²
Szobák 4
  • Új építésű
  • Beruházótól
94,99 M Ft ikerház

Halásztelek, Szenderffy Ferenc utca 1

Alapterület 123 m²
Telekterület 500 m²
Szobák 5
  • Új építésű
49,99 M Ft ikerház

Kiskunlacháza

Alapterület 91 m²
Telekterület 350 m²
Szobák 4

Rólunk

Üdvözöljük Ingatlanközvetítő- és Hitelirodánk honlapján!

Cégünk ezen a néven 2007-ben kezdett el működni, de tevékenységünk immár 12 éves ingatlanpiaci tapasztalatokon alapul. Ezen idő alatt alaposan megismertük a piac szereplőinek szerteágazó igényeit, irodánk működését igyekszünk a legmesszebbmenőkig ezekhez, az igényekhez igazítani.

Jelszavunk: Tisztesség, hatékonyság, rugalmasság!

Hiszünk benne, hogy meglévő tapasztalataink – ötvöződve az újak lendületével - „sikerre ítélik” irodánkat, s ezáltal ügyfeleink legnagyobb megelégedésére tevékenykedhetünk. Szolgáltatásainkat a kor igényeihez alkalmazkodva a legmagasabb színvonalon kínáljuk.

Dél-Pest Megyei irodánk Halásztelek központjában, a főúton található, ahol kulturált, ügyfélbarát környezetben tanácsadóink - megfelelő képzettség és gyakorlat birtokában Budapest, és Dél-Pest Megye, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Taksony, Dunaharaszti, Dunavarsány, térségében foglalkoznak ingatlanok eladásával, bérbeadásával.

Szerződött jogi partnerünk megfelelő garanciát biztosít arra, hogy az adásvétellel, földhivatali ügyintézéssel kapcsolatban felmerülő kérdések a legegyszerűbben, leggyorsabban és szakszerű úton kerüljenek megoldásra.

Hitelt felvenni szándékozó ügyfeleink leghatékonyabb kiszolgálására törekszünk azzal, hogy számos piacvezető bankkal együttműködve díjtalan, banksemleges tanácsadással állunk rendelkezésükre, biztosítva ezzel azt, hogy a számukra legkedvezőbb hitelkonstrukciót sikerüljön megtalálni.

Weboldalunkon irodánk teljes, naprakész kínálata megtalálható a luxus kategóriától a társasházi öröklakásokon keresztül a lakótelepi panel kínálatig. Lehetőséget nyújtunk a weblapon történő közvetlen kapcsolatfelvételre, így ha Önnek bármi kérdése van, a számítógép előtt ülve elindíthatja a folyamatot: tanácsadónk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Igyekszünk mind eladni/bérbe adni, mind vásárolni/bérelni szándékozó ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon kiszolgálni, hiszen tudjuk, hogy céljainkat – a folyamatos, tartós növekedést – csak így érhetjük el.

Keresse fel hát irodánkat személyesen/telefonon vagy weboldalunkon keresztül!
Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is elégedett ügyfeleink táborát fogja gyarapítani!

Csubák Attila
ügyvezető

Baja Sándor
16 éve az ingatlan.com-on
Csubák Attila
6 éve az ingatlan.com-on

Vedd fel velünk a kapcsolatot

place 2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 21.