Budára szabott ingatlanmegoldás

Kínálatunkból

59,99 M Ft tégla építésű lakás

XII. kerület

Alapterület 58 m²
Szobák 2
89 M Ft tégla építésű lakás

II. kerület

Alapterület 62 m²
Szobák 2
80 M Ft tégla építésű lakás

II. kerület, Repkény utca

Alapterület 65 m²
Szobák 2

Rólunk

A Lotus House Ingatlaniroda új és használt ingatlanok értékesítésére jött létre, melyhez szakmai tapasztalatunkat és hatékonyságunkat felhasználva kiemelkedő minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani mind megbízóinknak, mind pedig azon partnereinknek, akik ingatlan vásárlás előtt állnak.
Az iroda alapítói új koncepciót alkottak az ingatlanértékesítésről, mely számos ügyfelünk által igazoltan kimagasló színvonalú, ugyanakkor közvetlenebb és barátságosabb, mint az általuk korábban megismert irodák.
Bármilyen sikeres cég alapításának kiindulási pontja mindig egy pontosan körülhatárolt egyedi követelmény meghatározása. Mi, a Lotus House Ingatlaniroda munkatársai azt a követelményt tűztük ki magunk elé, hogy a magyarországi ingatlanpiac legmagasabb színvonalú szolgáltatását nyújtsuk. Szakszerűen. Közvetlenül. Egyszerűen.

Tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos egy jól fejlődő ingatlanértékesítő cégnél a megfelelő működési alapelvek, és az ügyfelekkel való kapcsolattartás minőségének meghatározása. Azt is tudjuk, hogy ezek sikere azonban nagy mértékben függ ezeknek a piac által való befogadásáról, illetve az éppen érvényes elvárásoktól. Mi tisztában vagyunk az aktuális ingatlanpiaci környezettel és a partnereink igényeivel. Ezért is tudtunk már számtalan esetben kivételes támogatást nyújtani partnereinknek az ingatlan adás-vételek alkalmával.

Ha egy cég sikeresen fejlődik a tökéletesség felé a gazdasági, társadalmi elvárások mentén, akkor ott egy kivételes érték születik a világban. Erről szól a Lotus House Ingatlaniroda. Elhivatottságról, kitartásról és szüntelen törekvésről az állandó fejlődésre és megújulásra, melyek által olyan segítséget tudunk nyújtani az ingatlanokkal kapcsolatos ügyekben, melyet csak nagyon kevesen.

Lotus House Ingatlaniroda
Ha megoldás kell

Prémium Partner
Dr. Hannig Éva
place

Érd, XI. kerület, II. kerület, XII. kerület, V. kerület

15 éve az ingatlan.com-on Jutalék: bruttó 0,5-3%
Prémium Partner
Pácz Krisztián
place

II. kerület, XII. kerület, Dunaalmás, XIV. kerület, I. kerület

15 éve az ingatlan.com-on Jutalék: bruttó 2,5-3,2%
Keresztesi Péter
2 éve az ingatlan.com-on

Vedd fel velünk a kapcsolatot

place 1115 Budapest, Bartók Béla út 152h